top of page
Namnlöst-1_332.png

Är jag normal där nere?

Tysthetskultur och stigma gör att många personer som menstruerar inte ens vet ifall just deras kropp beter sig som den ska och ser normal ut. Med visualiseringsverktyget Visual Vulva kan vårdpersonal och lärare på ett enkelt, roligt och avdramatiserat sätt prata om mens och kroppar. Kanske ännu viktigare: patienter och elever känner igen sig, sin kropp och sina förutsättningar.

Hur? Kolla in detta!

Visual Vulva är en helt unik 3D-visualisering av det kvinnliga underlivet som ska öka kunskapen om kvinnans anatomi och slå hål på myter och tabun kopplat till mens, vulvan och vaginan. Med Visual Vulva finns trygga och pålitliga svar på de frågor som ibland kan vara svåra att ställa, och som har svar som ibland kan var svåra att förstå. 

Kort omVisual Vulva:

labia 3-02.png
Precis som i spegeln

Visual Vulva visar kroppens anatomi på det sätt vi själv känner igen den, i spegeln. I 3D, och så att du kan zooma in och vrida på vyn på olika sätt.

uterus 1-05.png
I mötet med patienten

För patienten är det inte alltid så lätt att ställa frågorna en tänker på, eller förstå svaren som ges. Med Visual Vulva kan vårdpersonal och patient tillsammans gå igenom och titta på modellen. 

repr 1-07.png
Representation gör skillnad

I en verklighet där inte alla kroppar får samma utrymme är det viktigt att kunna känna igen sig. Därför kan du i Visual Vulva ställa in modellens hudfärg och viss anatomi. 

Arbetar du i vård eller skola?

Visual Vulva är ett värdefullt hjälpmedel för utbildning och information. Hör av dig så visar vi en demonstration av verktyget!

Mejla

 070-356 77 36

heeeeeaer-08.png
bottom of page