top of page

Menscertifiering

Ett menscertifierat företag har investerat i sin egen framtid, i sina medarbetares framtid och i vår globala framtid. Det är en investering i den egna företagskulturen, det är en kraft i rekryteringen och det är en grundsten i ett starkt varumärke.

Så här går det till:

Vägen till menscertifiering

En menscertifiering innebär att ni, utöver att utrusta er arbetsplats med tillgång till gratis mensskydd, också utbildar chefer och HR-personal i jämställdhet och mensfrågor. Vad är PCOS och hur påverkar det din anställdes arbetsförmåga? Vad kan du som arbetsgivare göra för att minimera sjukdagar vid svår PMDS eller mensvärk? Vad kostar mens?

Utbildningen består av föreläsningar, coachning och utbildning anpassad till er specifika verksamhet. Dessutom hjälper våra experter er att ta fram processer och plan för ert fortsatta arbete med jämställdhet och menscertifiering som ett sätt att höja er attraktionsförmåga hos kunder och i rekrytering. 

En menscertifiering ger er värdefull kunskap och viktiga verktyg i arbetet med att vara en jämställd, attraktiv och välfungerande arbetsplats. 

adam-winger-oh6FswCTTmY-unsplash_edited_edited.jpg

Branding

Ett menscertifierat företag bygger ett starkare varumärke. Den moderna arbetsplatsen tar ställning i viktiga frågor och arbetar aktivt för en bättre framtid för alla.

Well hello

Ett menscertifierat företag ökar sin attraktionskraft på arbetsmarknaden. Studier visar att allt fler prioriterar högre att arbeta för företag som delar ens egna värderingar, än exempelvis hög lön och förmåner.

Good vibes

Ett menscertifierat företag ökar lojaliteten hos sina medarbetare. Det är en väl beprövad ekvation: en arbetsplats som tar hand om sina anställda får i gengäld anställda som växer och trivs.

do gooder

Ett menscertifierat företag gör en viktig insats för framtiden, allas vår framtid. Att vara en del av en positiv utveckling är att vara en del av vägen mot en bättre värld. För alla. 

Kontakta oss  så berättar vi mer om hur vi skräddarsyr menscertifiering för just er verksamhet!

bottom of page